Over ons

Op 6 Augustus, 2018 moesten we een "Student Company" oftewel een Studenten Bedrijf oprichten. Op die dag hebben we meteen gekozen om een kleding bedrijf te beginnen. Na te weten wat we wilden doen, moest er natuurlijk veel voorbereiding gedaan worden om het werkelijkheid te maken. We hebben elke week hard gewerkt om een bedrijfsplan te schrijven en om alles natuurlijk te begroten. Na al dit zware werk zijn we eindelijk zo ver gekomen dat we een eigen webshop hebben!

We staan sinds 1 Januari, 2019 officieel ingeschreven bij de KvK en we mochten onszelf vanaf toen dus ook een echt bedrijf noemen!

Het belangrijkste voor ons is dat we nu eindelijk onze kleding kunnen verkopen aan de mensen die het leuk vinden. Zelf zijn we er dol op en natuurlijk hopen we dat jullie er ook dol op zullen zijn!

We zullen zoveel mogelijk voor jullie klaar staan om echt iets van onze producten te maken. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie straks allemaal mooie en fijne kleding aan hebben van ons merk TORO Amsterdam.

Visie

Wat wij willen bereiken is zoveel mogelijk mensen in Nederland en de rest van de wereld een trui, t-shirt of iets anders bieden wat hun prachtig vinden om te dragen en waar ze dus echt trots op kunnen zijn!

Missie

We richten ons op een betere wereld. Niet alleen voor de mensen in Europa en qua duurzaamheid, maar ook gericht op de mensen in armere landen. Daarom bedrukken wij al onze producten in ons eigen kantoor in Nederland! Dit zullen we ook blijven doen!